سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند

ادعای جدید کاخ سفید: با اشغال مجدد غزه مخالف هستیم

ادعای جدید کاخ سفید: با اشغال مجدد غزه مخالف هستیم به‌دنبال ادعای نتانیاهو مبنی بر «به دست گرفتن مسئولیت امنیتی غزه پس از جنگ»، کاخ سفید ضمن نادیده انگاشتن حمایت های همه‌جانبه خود از جنایات تل آویو ادعا کرد که با اشغال مجدد غزه مخالف است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا با اشاره به ادعای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که مدعی شده است این رژیم پس از جنگ غزه «مسئولیت امنیتی این باریکه را برای مدتی نامحدود» به دست خواهد گرفت، ادعا کرد: با اشغال مجدد غزه مخالف هستیم.

 

کربی در پاسخ به پرسش سی‌ان‌ان درباره ارزیابی‌اش از برنامه‌های بلندمدت اسرائیل برای غزه، تل‌آویو را ترغیب کرد تا درباره طرح استقرار طولانی مدت نیرو در این باریکه، تجدیدنظر کند.

 

وی مدعی شد: رییس جمهور آمریکا هنوز معتقد است که اشغال مجدد غزه به دست نیروهای اسرائیلی، حرکت خوبی برای اسرائیل نیست.

 

مقام آمریکایی در ادامه ادعاهای خود افزود: یکی از مکالماتی که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در سفرش به منطقه داشته، درباره این مساله بوده است که غزه پساجنگ چگونه خواهد بود؟ حکمرانی در غزه به چه نحوی است؟ چون هر چه باشد، شبیه ششم اکتبر نخواهد بود!

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز مدعی شد که پس از جنگ غزه، «اسرائیل برای مدتی نامحدود مسئولیت امنیتی غزه را به دست خواهد گرفت.»

 

هرچند نتانیاهو درباره جزئیات این مساله شفاف‌سازی نکرده است اما به نظر می‌رسد ادعای او با اظهارات یوآو گالانت، وزیر جنگ اسرائیل تناقض دارد. گالانت پیش‌تر گفته بود که نیروهای اسرائیلی مسئول «زندگی روزمره در غزه نیستند!»

 

مارک رِگو، مشاور نتانیاهو نیز در ادامه به سی‌ان‌ان گفت که «اسرائیل درباره هیچ نوعی از اشغال کنونی نوار غزه صحبت نمی‌کند»؛ هرچند در ادامه درباره «حضور امنیتی اسرائیل در منطقه» توضیح داد و مدعی شد: «چنین چیزی به معنای آن نیست که اسرائیل برای حکومت بر مردم غزه آنجا حضور خواهد داشت!»

 

کربی پیش‌ از این در پاسخ به این پرسش که چه کسی بر غزه حکومت خواهد کرد، گفته بود که مقامات «جواب همه سوال‌ها را نمی‌دانند!»

 

پس از عملیات بزرگ حماس موسوم به «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، اشغالگران در اقدامی وحشیانه حملات گسترده‌ای را علیه غزه تدارک دیده‌اند به طوری که در پی این تجاوزها، تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار فلسطینی که عمدتا زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار